Přihlášení

Opel Mokka

01.11.2015 20:46

Opel Mokka vstupuje na trh po důkladné prověrce

 

Vozidla ze segmentu SUV jsou přitažlivá svým robustnějším vzhledem, který poskytuje maximální komfort při jízdě. Samozřejmě je tento typ vozidel označován za nejbezpečnější vůbec. Jedná se tak o ideální automobil pro rodiny s dětmi a pro všechny milovníky luxusu, inteligentních technologií a precizně sladěného vzhledu s bezpečnostními prvky. Přesně v těchto proporcích přichází i zcela nový model Opel Mokka, který v tomto roce dostal nejvyšší 100% ohodnocení z prestižního testu za svou bezpečnost a inovativní technologii v rámci bezpečné jízdy. SUV Opel Mokka je senzační volbou pro všechny fanoušky lukrativního vzhledu, praktického pomocníka na silnici a zároveň bezpečného partnera v jakékoliv situaci.

 

Vzhled vozidla Opel Mokka

 

Jedinečnost vzhledu nikterak nezasahuje či neubírá na bezpečnosti automobilu. Na první pohled působí Opel Mokka odolně až robustně. Po bližším prozkoumání teprve pochopíte sladěnost jednotlivých linií. I přes to, že jsou boční dveře vyztužené poctivou ocelí a automobil získal první cenu za bezpečnost, vývojáři nezapomněli na decentní vzhled celé karosérie.

 

V kuloárech se hodně mluví o zaobleném sportovním voze. Při nahlédnutí do interiéru vozidla ihned pochopíte, že se jízda stane plnohodnotným zážitkem a láskou na první pohled. Palubní deska a ergonomické rozmístění ovládacích prvků je doslova bravurní, stejně tak i zvolené barvy, čistá linie a skvostná čitelnost obrazovky.

 

Bezpečný stroj času

 

Z pohledu bezpečnosti je Opel Mokka naprostým favoritem. Vývojáři nezapomněli na jediný aspekt navyšujíc maximální bezpečnost při převozu posádky. Celá řada absorpčních zón, inteligentní kamera, automatické přepínání světel podle situace před vámi, to je jen malý výčet toho, co vás s opel Mokka na silnicích čeká.

 

Nechybí ani systém varování na krátkou vzdálenost vozidla před vámi či upozornění před čelní srážkou. Opel Mokka je hrdým představitelem bezpečné jízdy bez jakýchkoliv kompromisů. Vyzkoušejte si testovací jízdu a přesvědčte se o jeho kvalitách sami.